Sociedad

22 detinguts per incidents

Els incidents van saldar-se amb una trentena de persones ferides, de les quals 12 són Mossos. Durant tota la jornada la policia va fer 22 detencions

Desperfectes als voltants del Palau de la Música provocats pels aldarulls posteriors a la manifestació en motiu de la vaga general, a la Via Laietana de BarcelonaACN

A Barcelona, hi havia una manifestació alternativa, a la mateixa hora que l'oficial, convocada pels sindicats minoritaris. Al final d'aquesta marxa, sí que va haver-hi alguns incidents. Va ser a l'altura de la Plaça de la Catedral, quan diversos centenars de persones es van enfrontar amb la policia.

Els Mossos d'Esquadra van haver de carregar, provocant les habituals escenes de corredisses, cops, detencions i un reguitzell de danys materials, entre els quals a la façana del Palau de la Música, escombraries crenades i jardineres bolcades. Dos cotxes de la Policia Nacional, aparcats al costat de la Prefectura de Via Laietana, van acabar completament calcinats.

Els incidents van saldar-se amb una trentena de persones ferides, de les quals 12 són mossos. Durant tota la jornada la policia va fer 22 detencions.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00