Cadena SER

Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

SER Catalunya

Tots menys CiU reclamen responsabilitats per la brutalitat dels Mossos

Unanimitat pràcticament en tots els partits menys un, Convergència i Unió, en demanar responsabilitats al Conseller Felip Puig. El PSC en demana el seu cap, i Esquerra i PP volen que es convoqui la Diputació Permanent del Parlament

El candidat del PSC, Pere Navarro, considera que Puig no ha estat a l'alçada, sobretot després dels cops que un grup de Mossos van clavar a un menor a Tarragona i a una noia que els ho recriminava. Els socialistes s'afegeixen a Iniciativa, que ahir va ser el primer partit en reclamar la dimissió del Conseller. Avui el candidat ecosocialista, Joan Herrera ho ha refermat.

Esquerra i PP volen que es convoqui la diputació permanent del Parlament per què el Conseller Puig, doni explicacions a la cambra catalana sobre els aldarulls a la vaga general.

El principal al.ludit, Felip Puig ha contestat que si algú l'ha de cessar és Artur Mas, i sobre la possibilitat de comparèixer al Parlament per donar explicacions sobre l'actuació dels Mossos, si la Diputació permanent ho creu oportú, ho farà sense problemes.