Sociedad

Càrrega dels Mossos a Tarragona. Felip Puig parla "d'actuació fortuïta"

El conseller d'Interior Felip Puig ha demanat disculpes a la família del menor ferit ha repetit fins a la sacietat que tot plegat va ser una actuació fortuïta

El consejero de Interior de la Generalitat, Felip PuigANNA PUNSÍ

Segons Puig el policia que va colpejar amb la porra al cap al menor a Tarragona no tenia cap intenció de picar-lo. I que tot plegat va passar durant la persecució d'un piquet que provocava aldarulls

La conselleria manté la versió que la porra va picar la motxilla que duia a l'esquena, la porra va rebotar i accidentalment va tocar al cap al menor. Però Interior no ho veu de la mateixa manera en el cas del policia que colpeja a les cuixes una noia que poc després de l'agressió els recrimina l'atac.

Más información

Segons el conseller els cops que rep aquesta noia que està recolzada contra la paret. "no estan justificats". Ja s'ha obert una investigació interna que recavarà informació i, "si s'escau", acabarà amb un expedient disciplinari i la corresponent sanció.

La investigació podria durar un mes i tenint en compte que la família ha presentat denúncia, el procés quedaria aturat mentre es resolgui la causa judicial.

Puig assegura que ha parlat personalment amb la família del nen per demanar-los disculpes i ha dit que lamenta profundament aquesta situació. A més ha justificat alguna actuació per la tensió que vivien els agents enmig de la càrrega.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00