Sociedad

"Utilitzen les clavegueres de l'estat per silenciar un poble"

Mas diu que espera ser l'últim president català que depengui de l'estat espanyol i pateixi el seu joc brut

ACN

El candidat de CiU, Artur Mas, ha subratllat que espera ser l'últim president català que depengui de l'estat espanyol i hagi de patir, per tant, el seu joc brut. "Amb mi ho poden intentar, però amb el proper, si tenim la gent al costat, no el podran destruir, perquè el que em succeeixi ja no dependrà de l'estat espanyol", ha exclamat durant el míting central de CiU, on ha acusat Espanya d'estar utilitzant les "clavegueres de l'Estat" per enfonsar la voluntat de Catalunya.

Mas ha demanat una majoria clara el proper 25-N: "Jo mateix molt probablement seré un president pels propers quatre anys, però ara l'exèrcit necessita anar equipat".

De la seva banda, El secretari general de CiU i portaveu al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha demanat al govern espanyol que "investigui a fons" el suposat informe policial que parla d'uns comptes d'Artur Mas a Suïssa, però alhora també ha reclamat a la Junta Electoral que prengui nota del que ha passat.

Duran ha fet una crida a fer un últim esforç aquest setmana que resta fins al 25-N. El líder d'UDC ha opinat que fa molt temps que en una campanya no es podien decantar tants vots en l'última setmana, perquè encara ara, al seu pare, hi ha molta gent indecisa.

El secretari general de CiU ha avisat que la federació té ara la majoria excepcional que necessita. "No tenim la majoria que Catalunya necessita i no podem renunciar", ha subratllat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00