Sociedad

Demana col.laboració per provar que va perdre l'ull per una càrrega dels Mossos

La família de la noia que dimecres va perdre l'ull esquerre per l'impacte suposadament de la bala de goma dels Mossos durant les càrregues a Barcelona ha demanat testimonis o imatges per poder tenir proves del que va passar i denunciar la conselleria d'Interior

S'ha creat una plataforma batejada Ojo con tu ojo que anima als ciutadans a fer-se una foto amb l'ull esquerre tapat per aconseguir que es prohibeixi l'ús de pilotes de goma.

La noia, Ester Quintana continua ingressada a l'hospital i segons la seva família, els metges ja els han dit que ha perdut la visió de l'ull esquerre. Asseguren que van rebre l'impacte d'un projectil dels mossos durant les càrregues de dimecres. El seu germà ha demanat aquest migdia al punt on va passar tot, entre el Passeig de Gràcia i el carrer Casp col.laboració ciutadana per recollir proves.

La idea és denunciar els mossos per aquesta actuació. Igual com Noemí Gutierrez a qui segons la seva versió els mossos li van trencar el braç.

Más información

Els amics de la noia que ha perdut l'ull han creat la plataforma Ojo con tu ojo en què animen als ciutadans a fer-se una foto amb un pegat a l'ull esquerre i enviar-la a ojocontuojo@hotmail.es. Asseguren que ja han rebut fotos de José Corbacho o Fermin Muguruza. Demà a les 6 es concentraran davant la conselleria d'Interior amb un ull tapat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00