¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Junqueras demana transparència al govern de CiU

El candidat d'Esquerra ha afirmat a "Hoy por hoy" que no descartaria convertir-se en el principal partit de l'oposició

En una entrevista a "Hoy por hoy", el candidat d'ERC ha defensat el dret a decidir dels catalans i considera que "una possible independència de Catalunya no suposaria la sortida de la Unió Europea"

Junqueras ha començat l'entrevista a "Hoy por hoy" opinant sobre la polèmica possibilitat que Artur Mas i el seu partit tinguin comptes a Suïssa. Junqueras ha considerat que "certs mitjans de comunicació mereixen poca confiança" i assegura que "Esquerra fa la seva feina amb transparència i no té cap imputat a les seves llistes".

Quant a la possibilitat de formar una coalició amb el que seria el vencedor de les eleccions d'aquest diumenge, CiU, Junqueras ha dit que "si rectifica la seva política econòmica i social segur que sí governaríem amb ells, sinó segur que no". El candidat no descarta convertir-se en el principal partit de l'oposició per contrarestar una "fiscalitat mal constituïda". Segons la seva opinió, "l'Estat espanyol, PSOE i PP, han malgastat diners en aeroports sense avions, carreteres sense cotxes ... un sense sentit".

Junqueras també ha opinat sobre l'independentisme català, afirmant que es podria arribar a un estat independent integrat a la Unió Europea. "Som ciutadans europeus, li donarem a Europa el que ens demana, que és un mandat democràtic, amb un referèndum democràtic".

Oriol Junqueras: "Catalunya ya cumple las condiciones de entrada en la UE"

Cargando