¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Sánchez-Camacho:'' Mas i Pujol han d'explicar si tenen comptes a Suïssa''

La candidata del PP defensa a la SER les declaracions del ministre Montoro que donen credibilitat a la informació d'un diari sobre l'existència de comptes a Suïssa per part del president català

La candidata del PP en las elecciones catalanas, Alicia Sánchez-Camacho, en los estudios de Radio Barcelona /

La candidata del PP a les eleccions catalanes de diumenge, Alícia Sánchez-Camacho, ha avalat les declaracions del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, qui aquest dimecres va donar credibilitat a la informació del diari El Mundo sobre l'existència de comptes a Suïssa per part del president de la Generalitat, Artur Mas, i l'expresident Jordi Pujol. "Han de ser Mas i Pujol els que expliquin si tenen comptes a Suïssa o tenen caixes de seguretat'', ha dit Sánchez-Camacho.

'' Davant una informació tenen dret a querellar o defensar la seva innocència però cal recordar que en el cas Palau s'està investigant a Convergència Democràtica'', ha afegit. '' Quan això va passar, el senyor Mas no va voler comparèixer. Jo no tinc cap compte en cap paradís fiscal''.

La candidata del PP ha reconegut que'' no hi ha més informació que la que es té en els mitjans de comunicació'', però'' qualsevol presumpció que aquesta informació pogués ser veraç, es diu i s'explica''.

Alicia Sánchez Camacho: "Mas y Pujol tienen que explicar si tienen cuentas en Suiza''

Cargando