¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El colpista Tejero denuncia Mas

Demana al Rei, a Rajoy i a la cúpula militar que posin punt i final "a aquesta lacra". Denuncia a Mas per "conspiració per a la sedició"

L'extinent coronel de la Guàrdia Civil i condemnat pel cop d'Estat del 23-F Antonio Tejero anuncia aquest dijous en una carta al diari 'Melilla Hoy' que ha presentat una denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat contra el president de la Generalitat, a qui bateja com "Arturo" Mas, "per les seves contínues i reiterades pretensions secessionistes d'una part important d'Espanya com és el Principat de Catalunya, que és Espanya des dels primers moments d'aconseguir-se la Unitat de la Patria". Tejero demana al Rei, al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i a la cúpula militar, que posin punt i final a "aquesta lacra".

Tejero, que fins i tot aporta el número del registre de la denúncia, afirma que va presentar l'escrit el 20 de novembre davant perquè "ni el rei, ni el president del govern ni els tribunals de Justícia ni l'Exèrcit han adoptat cap mesura per posar punt i final a aquest contuberni format per Arturo Mas i part dels catalans" que "han estat enverinats en la seva etapa educativa". L'extinent coronel denuncia a Mas per "provocació, conspiració i proposició per a la sedició" i afirma que tan el president de la Generalitat com l'expresident Pujol o el portaveu de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, són "pecadors".

Cargando