¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Intercepten dues embarcacions amb droga a Sant Carles de la Ràpita

La Guàrdia Civil ha interceptat dues embarcacions amb 2.200 quilos d'haixix

Fruït d'aquesta operació han detingut 6 persones i s'ha intervingut un vehicle, una motocicleta, una pistola i diversos telèfons mòbils. Els detinguts són de nacionalitat espanyola, marroquina i xilena i alguns d'ells tenen antecedents per narcotràfic

Els fets van tenir lloc el passat 20 de novembre i en l'operació també hi va col·laborar la Policia Local de la Ràpita. Els agents van arribar quan estaven descarregant la droga a la platja i van detenir als encarregats de recollir la mercaderia però no als que tripulaven les embarcacions que van poder fugir. En total es van localitzar 71 fardells amb 2.200 quilos d'haixix.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquesta és la quantitat de droga més important confiscada en el que portem d'any a la costa de la demarcació de Tarragona. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. De les diligències del cas se n'ha encarregat el jutjat d'instrucció número 4 d'Amposta. Recordem que el Delta de l'Ebre és una de les portes d'entrada habitual de droga provinent del nord d'Àfrica per a ser distribuïda després per tot Europa.

Cargando