Sociedad

El contingut de l'informe fantasma

No conté imputacions directes contra Artur Mas i només dues referències molt vagues

L'informe fantasma ja es coneix. No hi ha cap imputació concreta contra Mas, només dues referències en les que aparegui el seu nom lligat amb paradisos fiscals

La primera d'aquestes referències és una carta anònima adreçada a la policia i remesa al jutge en què el denunciant, que s'autodenomina alt càrrec d'una empresa, insta la policia que investigui el contracte d'aigua potable a Barcelona i suggereix el pagament al Brasil d'una elevada comissió a un "gran de Catalunya", sense especificar de qui es tracta.

Más información

La segona referència és encara més vaga. Diu la UDEF que alguns mossos d'esquadra han assegurat que el seu departament va rebre una carta anònima que descrivia l'entramat societari de la família Pujol a Suïssa, el cobrament de comissions a Liechtenstein del pare d'Artur Mas per portar aquestes societats i el suposat desviament de part d'aquests diners al seu fill.

Però a continuació la policia admet en l'informe que ni ha vist aquesta carta anònima, tampoc l'ha vist el jutge i només hi ha la promesa de lliurar per part d'un grup de Mossos d'esquadra que estarien disgustats amb la manca de col.laboració dels seus superiors amb la investigació.

Ana Terradillos

Ana Terradillos

Licenciada en Periodismo por la Universidad de Navarra (1991-1996) y en Ciencias Políticas por la UNED...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00