¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Rivera demana la participació més gran en unes eleccions "excepcionals"

candidat de C's vota a La Garriga i insta a votar els ciutadans que normalment no ho fan en les eleccions al Parlament

Vota el candidat de Ciutadans, Albert Rivera /

El candidat de C's, Albert Rivera, ha votat aquest diumenge poc després de les 11 del matí a la biblioteca del seu municipi, La Garriga (Vallès Oriental), i ha demanat que la participació sigui la més alta en unes eleccions al Parlament perquè les eleccions són "excepcionals". Després de votar amb la seva dona, davant d'una considerable expectació mediàtica, Rivera ha instat els ciutadans que habitualment no voten en les eleccions al Parlament a fer-ho aquesta vegada perquè són els comicis "més importants dels 30 anys de democràcia" i està en joc la "convivència i unió" entre Catalunya i la resta de l'estat i la Unió Europea.

El líder de Ciutadans-Partit de la Ciutadania ha dit que els independentistes ja tenen la butlleta preparada i per això ha instat a anar a votar als que volen conviure amb Espanya i Europa i que en altres eleccions catalanes no van a votar. Cal donar "exemple de mobilització social davant d'unes eleccions pebliscitàries". "No només són eleccions autonòmiques, són tres en una, en clau espanyola i europea", ha dit.

Rivera s'ha fixat l'obtenció de grup parlamentari propi com a principal objectiu de la seva formació per les eleccions d'aquest diumenge, per tal de tenir "la força" necessària en una legislatura que, segons ell, serà clau.

El candidat de C's ha explicat que membres del seu partit li han descrit com hi havia força moviment en molts col·legis electorals.

Durant les primeres hores del matí, a la biblioteca municipal de La Garriga hi ha hagut força moviment, tant d'apoderats i interventors dels partits com de votants.

Cargando