¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Demanda d'assetjament contra el president de la Diputació de Girona

La fins fa poc presidenta d'Unió Democràtica a Salt, i assessora d'aquest partit a la diputació de Girona, Minerva Amador, ha presentat finalment la denúncia per assetjament sexual contra Jaume Torramadé, el president d'Unió a la demarcació de Girona, alcalde de Salt i president de la Diputació

La denúncia de Minerva Amador arriba una setmana després que Torramadé la denunciés a ella per un presumpte delicte d'extorsió. Segons Torramadé, Amador li demanava 50.000 euros a canvi de no denunciar-lo per assetjament. El que ha acabat als jutjats és el que va passar en un sopar que es va fer a Girona, la nit de l'inici d'aquesta campanya electoral.

L'endemà d'aquest sopar, Amador va denunciar els fets a diferents càrrecs d'Unió Democràtica i va enviar un correu a tota la militància de Girona anunciant que deixava la seva feina. Els dies següents Amador, càrrecs d'Unió Democràtica i un alt funcionari de la Diputació, van mantenir diferents reunions, per intentar arribar a un acord extrajudicial, pel qual Amador percebria 50 mil euros en principi com a compensació pels dos anys i mig de contracte que li quedaven a la Diputació.

Però abans que es firmés aquest document Jaume Torramadé va presentar una denúncia davant dels mossos contra Amador en considerar que ell no la va assetjar i que ara l'intenta extorquir. I Amador, ha presentat després la denúncia per assetjament sexual.

Cargando