¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Mas reconeix que no podrà governar en solitari

El candidat de CiU assegura als militants concentrats davant de l'Hotel Majèstic que "el procés de consulta va endavant i tenim prou força al Parlament per fer-ho"

Artur Mas a la nit electoral /

El candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha constatat que només la federació podrà liderar el proper Govern de Catalunya i ell ser-ne el president, però alhora ha assumit que caldrà un pacte estable dins o fora de l'executiu.

"CiU no té la força suficient per liderar el Govern, està clar, i n'hi ha d'altres que s'han de fer corresponsables d'aquesta situació. Fins ara hem anat molt sols, ara la gent ha dit que volia que anéssim més acompanyats", ha argumentat. En tot cas, ha subratllat que el seu compromís amb el dret a decidir "va endavant", però ha reconegut que caldrà treballar per eixamplar els partidaris de l'estat propi.

Mas, però, ha destacat que en condicions molt dures han muntiplicat per 2,5 els resultats de la següent força política "i no hi ha govern alternatiu".

El candidat de CiU, en qualsevol cas, ha reconegut que "han quedat lluny de la majoria excepcional que volíem" però assegura que convocar eleccions ha estat una bona decisió "per saber on som"

Cargando