¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Navarro creu que no es donen les ''condicions per poder arribar a un pacte amb CiU''

Pepa Bueno ha entrevistat a "Hoy por hoy" al primer secretari dels socialistes catalans

Pere Navarro, en la SER /

El candidat del PSC a les passades eleccions, Pere Navarro, ha passat pels micròfons d'"Hoy por hoy" per valorar els resultats dels comicis en què la seva formació ha passat a ser la tercera força política del Parlament amb 20 escons , vuit menys que el 2010. Respecte a les autonòmiques de fa dos anys, els socialistes catalans han perdut més de 50.000 vots.

Pere Navarro ha reconegut'' els mals resultats'' si bé ha matisat que'' les expectatives eren dolentes'' i els socialistes catalans estaven'' en la pitjor situació'' abans de la cita electoral.

El candidat del PSC ha assegurat que el seu partit no pactarà amb CiU perquè, segons ell, no es donen les'' condicions per poder arribar a un pacte''. '' Encara que sí anem a defensar un acord general per poder sortir de la crisi junts'', ha afegit.

Navarro ha assenyalat que la d'Artur Mas, vencedor de les eleccions encara que amb un fort retrocés,'' és una agenda econòmica de dretes i que avança cap al sobiranisme''. I ha justificat la seva negació al pacte amb CiU que els socialistes catalans són un partit'' d'esquerres i federalista''. '' Hi ha un responsable d'aquesta situació que és Artur Mas, que ens ha portat a una situació tan dolenta''.

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya ha criticat CiU per haver'' fet la campanya gratis a ERC'', formació que ha experimentat un fort creixement fins a convertir en la segona força del Parlament. '' La gent ha valorat que, entre la còpia i l'original, es queda amb l'original''.

Pere Navarro també ha destacat que Artur Mas'' tenia l'ocasió de governar cap les retallades amb el PP i cap al sobiranisme amb ERC i ICV''. '' Però en lloc d'això'', ha afirmat,'' ha tensionat tant les coses que ha trencat ponts''.

Cargando