Sociedad

Herrera: '' Algú ha d'assumir responsabilitats després de la patacada de CiU''

El primer secretari d'ICV defensa la construcció d'una alternativa d'esquerres a les polítiques d'Artur Mas

El primer secretario de ICV asegura que ''alguien debe asumir responsabilidad tras el batacazo morrocotudo de CiU''CADENA SER

Joan Herrera, primer secretari d'Iniciativa per Catalunya Verds, la formació va aconseguir 13 escons (358.857 vots) en les eleccions del passat, ha demanat que a CiU s'assumeixin responsabilitat després de la "patacada formidable" de la formació que lidera Artur Mas i ha destacat la importància de "construir una alternativa" a les polítiques dels convergents

Joan Herrera s'ha mostrat "satisfet" amb el resultat electoral aconseguit per ICV el passat 25-N, quan van aconseguir 13 escons (358.857 vots), tres escons més i 230.824 vots més que en els comicis de 2010. Herrera ha destacat que els bons resultats s'han aconseguit perquè s'ha plantejat "oposició" i "plantat cara". El primer secretari d'Iniciativa per Catalunya Verds ha donat per complert l'objectiu del seu partit que CiU "retrocedís" per la seva "política d'insensibilitat".

Preguntat per la seva Artur Mas hauria de dimitir després de perdre 12 escons respecte a les eleccions del 2010, Herrera ha assegurat que'' algú hauria d'assumir responsabilitat després de la patacada fan època de CiU''. S'ha mostrat "sorprès" que ningú assumeixi la responsabilitat i ha demanat a CiU "reflexió" sobre els seus mals resultats.

Herrera exigeix a Mas un "gir de 180 graus" en les seves polítiques de retallades i anima les forces d'esquerres a "construir una alternativa" al que representa CiU. "Espero que ERC i PSC entenguin aquesta responsabilitat", ha dit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00