¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El PSC suspèn Daniel Fernández del seu càrrec

El PSC ha suspès aquest dimarts a Daniel Fernández del seu càrrec com a secretari d'Organització del partit després que hagi estat imputat en l'operació focalitzada a Sabadell que la policia autonòmica desenvolupa sota la direcció del Jutjat d'Instrucció 1 de Sabadell i coordinats per la Fiscalia Anticorrupció

Fonts del partit han confirmat que, tal com havia avançat en roda de premsa, Fernández ha posat els seus càrrecs a disposició del partit un cop els Mossos li han notificat la seva imputació per un presumpte delicte de tràfic d'influències arran d'una conversa telefònica que va mantenir amb l'alcaldessa de Montcada i Reixac (Barcelona), Maria Elena Pérez, qui també ha estat imputada avui.

Després de conèixer la seva imputació, Fernández - que encara és diputat al Congrés i per tant té condició d'aforat -, s'ha reunit a la seu del PSC al carrer Nicaragua de Barcelona durant més d'una hora amb el primer secretari dels socialistes, Pere Navarro, i representants de la cúpula del partit.

Aquesta roda de premsa aquest dimarts, abans que se li notifiqués la seva imputació, però instants després de rebre la visita de la policia, ha afirmat que, si s'arribava a aquest extrem, les seves responsabilitats com a secretari d'Organització dels socialistes catalans quedarien en suspens.

"Estic tranquil. En cap cas he comès cap tipus de delicte", ha afirmat llavors Fernández, que ha assenyalat que, tot i tenir la màxima tranquil · litat personal, ha d'assumir les responsabilitats que derivin de la seva imputació i ser transparent.

Després de la roda de premsa, el secretari d'Organització del PSC s'ha dirigit a la comissaria dels Mossos d''' Esquadra a les Corts, on l'han notificat formalment la seva imputació per presumpte tràfic d'influències.

Fonts del PSC han considerat "estrany" que els Mossos s'hagin personat a la seu del partit per demanar a Fernández que es posés en contacte amb un superior perquè, segons han dit, no localitzaven el telèfon del número 2 del PSC.

Cargando