Sociedad

Navarro assegura que els imputats l'han convençut de la seva innocència

El PSC ha celebrat aquest matí executiva extraordinària després que l'Operació Mercuri hagi deixat tocada la cúpula del partit

ACN

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, creu en la innocència de l'alcalde de Sabadell, Manel Bustos, i del diputat Daniel Fernández. En aquest sentit s'ha mostrat contundent en la defensa de la presumpció d'innocència de tots dos, en la defensa de la seva honorabilitat i en recordar que, de moment, estan imputats però que encara no s'ha demostrat res.

L'executiva ha actuat segons el previst i ha fet efectiva la suspensió de càrrecs dins del partit, tant de Fernández com de Bustos, de manera temporal. Navarro assegura que s'esperaran a conèixer com evoluciona el cas, de fet Bustos declararà davant el jutge dissabte i l'alcaldessa de Montcada també ho farà el cap de setmana, per decidir si van més enllà, és a dir si els suspenen també dels seus càrrecs electes. Amb això, Navarro afirma que ja estan anant més enllà del que marquen els seus estatuts.

Más información

El PSC ha posat en mans dels seus advocats el procediment, de moment declinen fer-ne cap lectura política de forma pública, Navarro no vol pensar que al darrera pot haver-hi una mà negra, tot i que de portes endins no els convenç com va anar la comunicació de la imputació a Daniel Fernández.

Pere Navarro: "Ellos han clamado por su inocencia y a mí me han convencido"

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20121128csrcsrnac_7.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00