Sociedad

Ryanair reduirà la seva oferta a l'Aeroport del Prat

L'aerolínia suprimirà 4 rutes i reduirà freqüències de 20 vols des del Prat per la pujada de taxes aeroportuàries

Avions de la companyia irlandesa de baix cost Ryanair -ACN-ACN

Ryan Air reduïrà un 23 per cent l'oferta de vols que té a l'Aeroport del Prat a finals de març. A l' Aeroport de Barajas, rebaixarà un 35 per cent els vols, i entre els dos equipaments, el de Madrid i Barcelona, això pot suposar segons els càlculs de l'aerolínia, la pèrdua de 4 milions i mig de passatgers i 4 mil 500 llocs de treball.

El vicepresident de Ryanair, Michael Cawley, ha anunciat aquest dimarts que Ryanair retallarà un 23% el trànsit des de l'aeroport del Prat a partir de la temporada d'estiu de 2013 a causa de l'increment "injustificat" de les taxes aeroportuàries per part d'Aena.

Más información

L'aerolínia suprimirà quatre rutes entre la capital catalana i Alacant, Lubeck, Munic i Trieste, i reduirà freqüències en 20 vols, entre els que hi ha Palma, Maó i Eivissa. Això representarà 170 vols setmanals menys, un avió en base menys (de 13 a 12) i 1,2 milions de passatgers menys a l'any, de 5,4 a 4,2 milions.

Ryanair ha estimat que aquesta reducció representarà una pèrdua de 1.200 llocs de treball directes a l'aeroport del Prat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00