¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

L'oposició de Sabadell vol garantir que tots els contractes són correctes

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Sabadell demanarà una comissió d'investigació política per garantir que el consistori no hagi pagat de més per alguns contractes, mentre que Esquerra Unida demana la dimissió del Cap de la Policia Local imputat en l'Operació Mercuri

A Sabadell encara es respira la commoció en l'ambient per l'actuació policial i judicial que ha posat l'alcalde a la corda fluixa. Aquest dimarts hi havia junta de portaveus a l'Ajuntament, convocada a instàncies de Convergència i Unió. Volen que s'analitzin a fons tots els convenis usbanítics signats per l'equip de govern des del 2009

Tots els partits a l'oposició del consistori s'han queixat que l'alcalde no els hagi donat explicacions, ni el dia que ha saltat el cas de presumpte corrupció ni en la Junta de Portaveus d'aquest dimarts, que el batlle Manel Bustos no ha presidit.

Diuen que respecten la presumpció d'innocència i que s'esperaran a la declaració d'aquest dissabte per demanar-li responsabilitats polítiques.

Mentrestant, Convergència i Unió demanarà que es crei una comissió informativa per garantir que tots els contractes que l'Ajuntament ha signat pels projectes sota sospita són correctes.

El portaveu dels nacionalistes al consistori, Carles Rossinyol, ha explicat que el que volen és "garantir que el consistori no ha pagat de més amb diners públics per aquests projectes".

Als regidors se'ls ha comunicat la imputació de l'alcalde Bustos, de la dona, del regidors d'Urbanisme, el d'Espai Públic i del de Sostenibilitat, a més de quatre tècnics municipals més i el Cap de la Policia Local, José Miguel Duran, de qui Esquerra Unida ha demanat la dimissió.

La portaveu del grup municipal, Marisol Martínez, ha explicat que "no pot ser que un càrrec imputat s'encarregui de la Seguretat de la ciutat, cobrant amb diners públics".

A l'alcalde Bustos, no se l'ha vist aquest dimarts al consistori. Acabat el registre, tots els Serveis Municipals han funcionat amb normalitat, si bé s'han suspés algunes de les comissions informatives convocades.

Cargando