Sociedad

El ''Gran Recapte'' aconsegueix 1.700 tones

El''Gran Recapte'' d'aliments per als més necessitats ha aconseguit recollir 1.700 tones de menjar per tot Catalunya, segons el primer recompte provisional

ACN

Així, la iniciativa ha superat les tones que el Banc dels Aliments preveia reunir entre aquest divendres i aquest dissabte, ja que l'objectiu eren 1.400

L'organització ha finalitzat el recompte de les donacions rebudes a través de supermercats, però fins a dimecres que seguirà comptabilitzant les de petites botigues i les rebudes a través d'Internet, que completaran la xifra definitiva

Impulsada pels Bancs d'Aliments i l'Obra Social "la Caixa", la campanya ha comptat amb una participació massiva per part dels ciutadans.

Más información

La recollida d'aliments es va iniciar ahir divendres, amb el tret de sortida als mercats municipals, i finalitza aquesta nit, un cop les superfícies comercials tanquin les portes.

En aquests moments, i fins el 14 de desembre, continua la tasca dels voluntaris del'' Gran Recapte'', amb les tasques de classificació de tots els aliments recollits.

La campanya, de tota manera, continuarà activa i es podran fer donacions a través d'internet a la pàgina web del Banc dels Aliments (www.bancdelsaliments.org), i fins al 15 de desembre a través dels canals habilitats per L'Obra social "la Caixa".

Així mateix, també es pot col · laborar fent clic a "M'agrada" a la pàgina www.facebook.com / lagranrecogida i per cada clic aconseguit, les marques col · laboradores donaran 1 quilo d'aliments a benefici de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments.

El president del Banc d'Aliments de Barcelona, Antoni Sansalvadó, ha qualificat la resposta ciutadana de "molt bona" i ha destacat la "bona disposició" dels més de 10.000 voluntaris i de les persones que acudeixen a donar aliments.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00