Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

Herrera adverteix que la nova retallada és un suïcidi econòmic

El líder d'Iniciativa, Joan Herrera diu que la retallada de més de 4 mil milions d'euros que prepara el govern d'Artur Mas és un 'un suïcidi econòmic i representarà l'aniquilació dels drets socials'. Herrera ha demanat a Esquerra que no sigui còmplice d'aquesta política i que no es vengui a Convergència i Unió

El primer secretario de ICV asegura que ''alguien debe asumir responsabilidad tras el batacazo morrocotudo de CiU''

El primer secretario de ICV asegura que ''alguien debe asumir responsabilidad tras el batacazo morrocotudo de CiU'' / CADENA SER

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha alertat al govern de Madrid que no actualitzar les pensions o vetar l'impost autonòmic a dipòsits bancaris té "conseqüències i efectes sobre la vida de la gent i sobre l'economia".

Així ha criticat el líder ecosocialista les decisions del Consell de Ministres i ha afegit que mesures com aquestes, al costat de la nova retallada de 4.000 MEUR, "tiren per terra tots els drets, enfonsa l'economia i els ingressos de la Generalitat continuen igual de tocats".

Per això creu que cal "reorientar" la política econòmica i social i tallar d'arrel "el caràcter insaciable dels mercats". "Mas i Rajoy continuen servint-los perquè continuïn depredant com sempre".