¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Herrera adverteix que la nova retallada és un suïcidi econòmic

El líder d'Iniciativa, Joan Herrera diu que la retallada de més de 4 mil milions d'euros que prepara el govern d'Artur Mas és un 'un suïcidi econòmic i representarà l'aniquilació dels drets socials'. Herrera ha demanat a Esquerra que no sigui còmplice d'aquesta política i que no es vengui a Convergència i Unió

El primer secretario de ICV asegura que ''alguien debe asumir responsabilidad tras el batacazo morrocotudo de CiU'' /

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha alertat al govern de Madrid que no actualitzar les pensions o vetar l'impost autonòmic a dipòsits bancaris té "conseqüències i efectes sobre la vida de la gent i sobre l'economia".

Així ha criticat el líder ecosocialista les decisions del Consell de Ministres i ha afegit que mesures com aquestes, al costat de la nova retallada de 4.000 MEUR, "tiren per terra tots els drets, enfonsa l'economia i els ingressos de la Generalitat continuen igual de tocats".

Per això creu que cal "reorientar" la política econòmica i social i tallar d'arrel "el caràcter insaciable dels mercats". "Mas i Rajoy continuen servint-los perquè continuïn depredant com sempre".

Cargando