¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Crim a una discoteca de Figueres

Els Mossos han detingut un home de nacionalitat dominicana, de 36 anys, com a pressumpte assasí d'un jove hondureny a les portes de la discoteca Noche Latina de Figueres

La discoteca Noche Latina de Figueres onj s'han produit els fets /

Detingut l'assassí del jove hondureny que aquesta matinada ha mort en una baralla a les portes de la discoteca Noche Latina, situada al recinte firal de Figueres. L'agressor ha trencat una ampolla de vidre contra la paret i ha atacat a la víctima, que ha caigut desplomada a terra, perdent molta sang,

El detingut l'han capturat els mossos d'esquadra aquest matí. És un dominicà de 36 anys que, a quarts de tres de la matinada, a fora de la discoteca Noche Latina, s'ha barallat amb un jove hondureny.

En un moment donat, el dominicà ha entrat dins del local, ha agafat una ampolla de vidre, l'ha colpejat contra la paret, i convertida en una arma, li ha clavat a la víctima que ha caigut desplomada i ha mort dessagnada. Els sanitaris del SEM no ha pogut fer res per salvar-li la vida quan han arribat.

Noche Latina és una discoteca especialment conflictiva. Fa just un any un equatorià de 34 anys va morir per diverses punyalades al tòrax després d'una baralla a l'exterior del local.

Cargando