¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

L'Ajuntament de Tarragona retirarà els diners dels bancs que desnonin

L'Ajuntament de Tarragona, es convertirà en la primera capital catalana que afirma que retirarà els diners dels bancs que desnonin. El consistori prepara altres mesures per evitar les expulsions

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat del tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Pau Pérez. /

Els càlculs del consistori estimen que aquesta mesura podria suposar que els bancs o les caixes d'estalvi es quedin sense uns quatre milions d'euros.

L'Ajuntament té previst dur a terme d'altres mesures com que el regidor de cada barri vagi als desnonaments com a acte de pressió segons ha avançat el Diari de Tarragona.

Des de la plataforma d'afectats per la Hipoteca a Tarragona celebren la mesura però temen que només sigui una declaració de bones intencions, és per això que demanen que l'Ajuntament cobri l'IBI i l'impost de la brossa als pisos propietat dels bancs i impulsin també el lloguer social.

"Nou Barris és la zona d'Europa amb més desnonaments." (13/11)

QUÈ FEU QUE NO DORMIU?-Analitzem el decret llei sobre els desnonaments amb Eva Corredoira (advocada i membre de la Plataforma Afectats per la Hipoteca), amb el jutge José Mª Fernández Seijo i Josep Cabayol (productor executiu del documental "La Plataforma") 17-11-12

Cargando