Sociedad

Bustos entra al jutjat emmig de picarabaralles de partidaris i detractors

L'alcalde de Sabadell ha comparegut a les sis davant del jutge d'instrucció ovacionat per un centenar de seguidors i mentre 200 persones es manifestaven per reclamar la seva dimissió

L'alcalde de Sabadell, Manel Bustos, entra al jutjat per declarar respecte del cas MercuriACN

Manel Bustos, que ha parlat breument amb els periodistes abans d'entrar al jutjat, ha promès una "declaració llarga" per demostrar la seva innocència i l'honestedat del seu mandat a l'Ajuntament de Sabadell. L'alcalde ha assegurat, una vegada més, que no forma part de cap trama de corrupció urbanística i que no ha cobrat mai comissions.

Bustos ha arribat 30 minuts abans de l'hora fixada pel jutge d'instrucció i s'ha trobat tant amb partidaris com amb detractors. Els uns l'han ovacionat corejant "Bustos amigo, estamos contigo" i els altres han reclamat la seva dimissió amb escombres a les mans i cridant "escombrem la corrupció".

Aquest matí ha declarat el cap de la policia local de Sabadell, Josep Miquel Duran, qui ha reiterat la seva innocència i ha assegurat que cap de les preguntes de l'interrogatori ha estat sobre les multes de trànsit que suposadament havia perdonat als familiars de Bustos.

Más información

Duran ha lamentat un secret de sumari que no li permet de moment donar la seva versió, una cosa que s'ha compromès a fer "de seguida que pugui" perquè el seu càrrec l'obliga per respecte "a la resta de policies i de ciutadans".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00