Sociedad

Comença l'última ronda de declaracions dels imputats del cas Mercuri

El president del Gremi de Constructors de Sabadell i tiet de Manuel Bustos, Melquíades Garrido, declararà cap a les dues de la tarda

L'última jornada de declaracions dels imputats del cas Mercuri ha començat poc abans de dos quarts de dotze del migdia, amb una hora i mitja de retard. El primer en declarar al jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell és Joan L.S.

Està previst que al llarg del dia d'avui declarin un total de set imputats. L'ultim d'ells serà el president del Gremi de Constructors de Sabadell i tiet de l'alcalde Manuel Bustos, Melquíades Garrido.

També haurà de donar explicacions davant el jutge l'exregidor de Sant Andreu de Llavaneres, Antoni Jiménez, que va ser un dels imputats del cas Pretòria. Entre els imputats també hi ha Marisol Roig, germana de Sandra Roig, que divendres va haver de declarar com a detinguda.

Más información

Marisol Roig, germana Sandra Roig, exregidora del PP a Castellar del Vallès detinguda la setmana passada i que va quedar en llibertat provisional després de declarar. Marisol Roig també va exercir de cap de premsa de l'exregidor Jordi Soriano al grup municipal del PP a Sabadell.

Els altres imputats que han de declarar aquest dilluns a Sabadell són l'empresari Ramon P.B., Xavier L.S. i Emilio G.V.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00