¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Albert Rivera: "Bustos hauria de deixar temporalment el càrrec"

El líder de Ciutadans defensa la presumpció d'innocència judicial però diu que no creu en la presumpció d'innocència política i adverteix que si Manel Bustos segueix al capdavant de l'alcaldia de Sabadell pot esquitxar la imatge de tota la ciutat

El president de Ciutadans, Albert Rivera /

Albert Rivera ha destacat que "és molt trist que el 3 per cent sigui una corrupció institucionalitzada i que per tenir una concessió s'hagi de passar per caixa d'un partit polític"

En una entrevista a l'Hora L , el president de Ciutadans ha reiterat que Artur Mas "hauria de deixar pas i Ciu hauria de fer una reflexió i tendir ponts amb l'oposició". Segons Albert Rivera, "Mas ha tancat les portes tal i com ha actuat en aquesta campanya i ara només pot pactar amb Esquerra Republicana". I és que "quan un se la juga i posa potes amunt Catalunya, i després no treu la majoria excepcional que reclamava, ha de deixar pas"

Rivera ha assegurat que no defensa " ni una Espanya ni una Catalunya identitàries. Defenso una Espanya constitucional i una Catalunya plural" Afirma que des de Ciutadans defensen la unió, més que no pas són antiseparatistes.

El líder de C'S ha plentejat tres propostes de reactivació econòmica. D'una banda, bonificacions fiscals per qui contracti gent a l'atur. També redreçar el Servei d'Ocupació de Catalunya "perquè no pot ser que sigui més fàcil trobar feina a través d'una web que a través del servei públic" i finalment que les caixes d'estalvi intervingudes amb diner públic destinin una part d'aquests fons a donar crèdits a emprenedors.

Entrevista al líder de Ciutadans, Albert Rivera (03/12/12)

Cargando