¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Contra el boicot a Machi

El Teatre Lliure ha sortit al pas de les crides al boicot a l'obra "Juicio a una zorra" que l'actriu Carmen Machi fa fins el proper 16 de desembre al Lliure de Gràcia

De negro... Nada que ver con su papel en Aída /

Tot va començar dijous quan l'actor Toni Albà va utilitzar el seu compte de Twitter per demanar al públic que no hi anés a l'obra pel fet que Carmen Machi va signar el manifest d'intel·lectuals espanyols en favor del federalisme.

La direcció del Lliure mostra la seva indignació davant els intents de boicot a Machi i la seva trista sorpresa de veure que és un company de professió qui atia aquesta campanya. La direcció del teatre diu que sempre ha intentat fer justícia al seu nom, Lliure, i recorda que triar o discriminar un artista pel seu pensament democràtic seria excloent i fins i tot delictiu. El director del Lliure s'adreça personalment -encara que sense citar-lo- a Toni Albà per demanar-li que no utilitzi el nom del director teatral i fundador del Lliure, Fabià Puigserver, per cridar al boicot contra una actriu que s'ha limitat a exercir la seva llibertat de pensament i d'opinió.

Cargando