Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

Es mobilitzen pel Liceu

La plataforma ciutadana Actuem pel Liceu vol aconseguir en els propers 6 mesos 1,5 milions d'euros

Façana del Gran Teatre del Liceu

Façana del Gran Teatre del Liceu

L'objectiu és pal·liar la delicada situació econòmica que viu el Gran Teatre arran, sobretot, de la rebaixa del 33 % en la subvenció prevista als pressupostos generals de l'Estat.

La plataforma fa una crida als ciutadans perquè facin els seus donatius per telèfon, fax, Internet o al mateix teatre. El nom de tots els petits benefactors que donin el seu vist i plau constarà en un plafó que s'instal?larà en un lloc visible del teatre i a la web del Liceu. Un dels impulsors d'aquest campanya de micromecenatge, Jaume Graell, diu que es tracta d'una iniciativa puntual, feta al marge de la direcció del teatre i que vol ajudar a pal?liar l'actual situació de crisi als comptes del teatre.

La direcció del Teatre del Liceu calcula que sumant els diners que el Ministeri deixa de posar i la baixada en la venda d'entrades, el pressupost del 2013 tindrà un forat de 4 milions d'euros. Per a solucionar-ho la direcció del teatre ja ha començat una nova campanya de mecenatge a dins i fora de Catalunya que inclou l'obertura d'una oficina a Nova York per a captar benefactors estrangers.