¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Es mobilitzen pel Liceu

La plataforma ciutadana Actuem pel Liceu vol aconseguir en els propers 6 mesos 1,5 milions d'euros

Façana del Gran Teatre del Liceu

L'objectiu és pal·liar la delicada situació econòmica que viu el Gran Teatre arran, sobretot, de la rebaixa del 33 % en la subvenció prevista als pressupostos generals de l'Estat.

La plataforma fa una crida als ciutadans perquè facin els seus donatius per telèfon, fax, Internet o al mateix teatre. El nom de tots els petits benefactors que donin el seu vist i plau constarà en un plafó que s'instal?larà en un lloc visible del teatre i a la web del Liceu. Un dels impulsors d'aquest campanya de micromecenatge, Jaume Graell, diu que es tracta d'una iniciativa puntual, feta al marge de la direcció del teatre i que vol ajudar a pal?liar l'actual situació de crisi als comptes del teatre.

La direcció del Teatre del Liceu calcula que sumant els diners que el Ministeri deixa de posar i la baixada en la venda d'entrades, el pressupost del 2013 tindrà un forat de 4 milions d'euros. Per a solucionar-ho la direcció del teatre ja ha començat una nova campanya de mecenatge a dins i fora de Catalunya que inclou l'obertura d'una oficina a Nova York per a captar benefactors estrangers.

Cargando