Sociedad

Junqueras: "O som independents o ens fregiran"

El líder d'Esquerra Republicana remarca que la reforma Wert no és un fet aïllat i afirma que "cada cop més més evident que el govern espanyol ens vol abocar a una situació de misèria"

El líder d'Esquerra Republicana, Oriol JunquerasXAVIER SÁNCHEZ

Oriol Junqueras, en una entrevista a L'Hora L, ha destacat que "la gent està molt preocupada per amenaces com la de Wert" i ha situat aquesta reforma de l'ensenyament en un context general: "El problema és que aquesta gent vol fer-nos mal en tots els àmbits. En els impostos, les escoles, i gastant-se els nostres diners en autopistes sense cotxes i trens d'alta velocitat sense passatgers"

Pel que fa a les negociacions amb Convergència i Unió, el líder d'Esquerra no ha volgut donar detalls: "perquè els contactes amb CiU siguin fructífers hem de ser discrets"

Sí ha recordat que mantenen les dues condicions que "sempre hem posat, des de fa un any i durant tota la campanya: "Els ciutadans de Catalunya han de poder decidir el seu futur amb un referèndum i hem de fer tot el possible perquè les polítiques econòmiques i socials sigui el més justes i eficaces possibles. "

Más información

Oriol Junqueras també ha comentat el cas Mercuri i ha remarcat que "Esquerra Republicana no té cap càrrec imputat en cap cas de corrupció. Ni un. I esperem dels altres el mateix. Volem tanta transparència i neteja com sigui possible. Llum, llum i llum"

L'Hora L - Entrevista al líder d' ERC, Oriol Junqueras (04/12/12)

24:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20121204csrcsrsoc_5.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00