¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Querella criminal contra els Mossos per les bales de goma

La dona que va perdre un ull durant les càrregues policials del dia de la vaga general a Barcelona ha presentat querella criminal contra els Mossos que suposadament van disparar el projectil que va ferir-la

Ester Quintana, la dona que va perdre un ull durant les càrregues policials de l'última vaga general

No saben qui són aquests policies i per això reclamen a la conselleria d'Interior que ho digui. El departament manté que els Mossos no van disparar cap pilota de goma.

Ester Quintana va rebre un impacte al pòmul esquerre, que li va trencar l'os, i li va seccionar el nervi òptic. Ha perdut la vista i el globus ocular i li hauran de posar una pròtesi. Aquest migdia, ha presentat una querella criminals als jutjats de Barcelona contra el policia que feia d'escopeter durant les càrregues policials al punt on va quedar ferida, entre el carrer Casp i el Passeig de Gràcia. I contra el mosso que va donar l'ordre de disparar, encara que el problema és que no els tenen identificats.

A banda d'identificar aquests dos policies, la querella criminal, de 26 pàgines, recull diversos testimonis i imatges del 14 de novembre en el punt on l'Ester Quintana va perdre l'ull.

També reclamen la declaració com a testimoni del cap de l'operatiu, el cap de la Brigada Mòbil, els antiavalots, la declaració de la víctima i també un informe d'un metge forense perquè certifiqui que les ferides van ser provocades per un projectil disparat pels Mossos i tombar així la versió d'Interior, que ho nega.

Cargando