¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La Cambra de Comerç rebaixa les seves previsions per Catalunya

Ha augurat una caiguda del PIB català de l'1,7% aquest any, dues dècimes per sota les seves previsions el juny

La Cambra de Comerç de Barcelona reclama al pròxim Govern que no hi hagi increment d'impostos ni aplicació de taxes com l'impost de successions, com vol Esquerra Republicana. Opina que comportaria que es retardés la sortida de la crisi.

La sortida de la crisi encara queda lluny. Durant la primera meitat de l'any que ve encara es perdrà ocupació i només si la reforma financera es fa bé i s'acaba aviat, al segon semestre del 2013 es pot començar a veure una mica de llum. Però la sortida de la crisi es pot retardar si hi ha un increment d'impostos i es recuperen taxes com l'impost de successions com proposa Esquerra Republicana per donar suport parlamentari a CiU, segons explica Miquel Valls, president de la Cambra.

Valls recorda que Catalunya ja pateix un 2 per cent més de càrrega impositiva que el conjunt de l'Estat espanyol i no es pot ampliar més el diferencial. D'altra banda, el president de la Cambra ha destacat que les exportacions catalanes han baixat un 7 per cent al setembre. Això s'explica pel empitjorament general de l'economia a la Unió Europea.

Cargando