¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Torramadé deixa temporalment la Diputació de Girona

Jaume Torramadé deixa durant unes setmanes la presidència de la Diputació de Girona i la d'Unió a les comarques de Girona. El polític s'aparta de la primera línia després que una assessora del seu partit l'hagi acusat d'assetjament sexual

Jaume Torramadé /

Torramadé també ha denunciat a aquesta assessora, Minerva Amador, per extorsió. El president accidental de la Diputació serà l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer.

Torramadé diu que no és una retirada ni molt menys una dimissió. Tampoc un pas enrere per centrar-se en la seva defensa. Diu que ho considera bo per la institució i pel seu partit. No deixa l'alcaldia de Salt perquè diu que la controvèrsia -en referència a l'assetjament sexual de què l'acusa aquesta assessora- és amb algú vinculat a Unió i a la Diputació però no amb Salt.

En tot cas, considera que hi ha una pressió mediàtica molt forta i diu que espera que s'acabi aviat el que considera una cacera major que s'ha convertit en una lluita de poder sense embuts. No es considera responsable d'aquesta situació.

En un comunicat, assegura estar tranquil, que confia en la justícia i que en cap moment ha perdut de vista els valors en els quals ha cregut i continua creient.

El substitut de Jaume Torramadé a la Diputació de Girona, serà l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, vicepresident segon de la institució, i no el vicepresident primer, Xavier Soy, que és un dels 11 firmants d'una carta de suport a Torramadé.

Una carta en la que consideraven la denuncia per assetjament presentada per Minerva Amador com una difamació. La temporalitat durarà, ha explicat Torramadé, en funció de com evolucioni el seu cas. El relleu a Unió serà l'actual vicepresident, Joan Canyada.

Cargando