Sociedad

Clonaven targetes de crèdit

Els Mossos han detingut a Barcelona una parella de 22 i 23 anys, treballadors d'una acadèmia d'idiomes, que haurien estafat més de 7.000 euros a almenys, 3 estudiants, pel procediment de clonar targetes de crèdit

Feien l'estafa robant les targetes de crèdit dels alumnes de les seves guixetes mentre feien un examen .Després de clonar-les, les haurien utilitzat per fer compres, tres mesos després amb la intenció que les víctimes no sospitessin. El detingut és nascut als Estats Units i la seva companya és d'orígen rus.

Els afectats són alumnes de l'acadèmia que s'havien traslladat des d'altres punts d'Espanya per fer un exàmen: València, Illes Balears i Múrcia.

Más información

Tots els denunciants tenien en comú que van fer aquesta prova oficial d'anglès a Barcelona i que mentre feien l'exàmen, havien lliurat les seves pertinences a un noi i una noia, treballadors de l'acadèmia, per tal que les guardessin en un armariet durant les quatre hores que va durar.

Els detinguts estan acusats de tres delictes de robatori amb força i tres delictes d'estafa. A la noia no li consta cap antecedent i el noi té dues detencions relacionades amb denúncies per maltractaments per part de la noia i també actual parella.

Hi ha dues persones estafades més a Cerdanyola i la investigació continua oberta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00