Sociedad

L'Ajuntament vol reconvertir el Canòdrom en espai de propostes culturals

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat el projecte del Canòdrom Meridiana, una iniciativa que segons el consistori, pretén "donar sortida a les propostes culturals que el mercat bandeja"

Imatge del Canòdrom MeridianaACN

El PSC i ICV rebutgen l'equipament perquè no estan d''acord amb el canvi d''usos que es farà a la zona per posar-lo en marxa. El PP, en canvi, ha reclamat més celeritat en els tràmits perquè el centre comenci a funcionar abans.

El tinent d''alcalde de cultura, Jaume Ciurana defensa la idea amb l'argument que el govern municipal vol que l'actual i les futures generacions de creadors culturals "tinguin dret a guanyar-se la vida" i pretén ajudar-los amb el Canòdrom. Un espai que, ha dit, ha d'esdevenir "l'esgraó perdut" entre les comunitats creatives i la capacitat dels creadors per guanyar-se la vida amb les seves creacions.

El projecte comptarà amb una inversió màxima d'1,3 milions i es preveu que estigui en marxa el 2015. Per cert, en aquesta mateixa presentació, Ciurana ha reconegut que encara no ha rebut el projecte de la seu del Museu Hermitage que Artur Mas va anar a negociar poc abans de la campanya electoral a Rússia.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00