Sociedad

Més d'un quilo de cocaïna a les pròtesis mamàries

La Policia Nacional ha detingut una dona a l'Aeroport del Prat per viatjar des de Colòmbia amb unes pròtesis mamàries que contenien més de mig quilo de cocaïna cadascuna

La Policía Nacional ha detenido en el aeropuerto barcelonés de El Prat a una pasajera de un vuelo procedente de Colombia que llevaba implantadas dos prótesis mamarias rellenas con 1,3 kilos de cocaínaPOLICÍA NACIONAL

La dona, que pretenia introduir més d'un quilo d'estupefaent com passatgera d'un vol procedent de Bogotà, havia patit una intervenció de cirurgia estètica en què li havien col.locat dos implants farcits de cocaïna.

Les incisions no havien cicatritzat bé i presentava dues ferides a la part inferior de cada si i un cop hospitalitzada es va comprovar que la droga li havia arribat a la sang.

Es tracta de la primera vegada que la policia detecta aquest'' modus operandi'' que suposa un greu risc per a la salut de la persona que porta la cocaïna oculta en el seu cos.

Más información

Durant un control aeroportuari van sospitar d'aquesta passatgera, de nacionalitat panamenya i uns 20 anys, per les seves respostes imprecises en preguntar pel motiu del seu viatge, i la van traslladar a dependències policials de l'aeroport per fer-li un escorcoll per si portava droga a sobre o al equipatge.

L'agent que li va practicar l'exploració va veure com tenia en els pits gases ensangonades a la part inferior i en retirar va veure dues ferides obertes a través de les que va veure un cos estrany de color blanc.

La detinguda va argumentar que havia estat operada feia dos mesos per col · locar uns implants de pit.

El personal facultatiu del Servei de Duanes li va fer un reconeixement radiològic i davant les anomalies observades la van traslladar a l'Hospital de Bellvitge on li van extreure els implants, que van acabar sent bosses que contenien 1.377 grams de cocaïna

La intervenció ha estat realitzada per agents del Grup de Policia Judicial de la Comissaria del Prat de Llobregat-Aeroport.

Josep Nin, portaveu de la policia, explica el cas de la dona que han trobat al Prat amb cocaïna a les pròtesis mamàries

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20121212csrcsrsoc_4.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00