¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La Guàrdia Civil ha intervingut 15.000 refrescos il.legals a la Roca del Vallès

Les begudes procedien de Tailàndia i la seva destinació era la venda a comerços ètnics

La Guàrdia Civil ha intervingut 15.200 envasos de refrescos que estaven re-etiquetats amb una enganxina adhesiva que no dona cap garantia de seguretat ni garantia exacte del seu contingut. El servei de duanes procedirà a l'anàlisi dels refrescos per saber si ha de procedir a retirar totes les existències amb el mateix origen i fals etiquetatge.

Es tracta d'envasos allargats de 33 centilitres que procedien de Tailàndia i que han entrat de contraban pel port de Rotterdam. La sospita és que els funcionaris del port holandès permeten l'entrada d'aquests productes a canvi que els contrabandistes facin servir i paguin el lloguer dels seus camions, camions TIR que després ja són inviolables fins a la seva destinació.

Fa dos anys que aquesta gran empresa treballa per portar envasos falsament etiquetats a través del port de Rotterdam.

Aquests envasos de refrescs intervinguts que no s'han declarat i amb doble etiquetatge no són de cap marca coneguda, i la seva destinació era la venda en comerços ètnics. Aquesta operació policial s'ha acabat aquest matí.

Es dona la circumstància que segons l'etiquetatge aquests refrescos carbònics i saboritzats porten un 40 per cent d'Àloe Vera, un producte més associat a la cosmètica. Les anàlisis que s'han de fer ho acabaran de determinar. S'analitzarà una llauna de cadascun dels lots de refrescos que són de maduixa, plàtan, mora i raïm.

El decomís s'ha fet entre ahir i avui en un gran magatzem de la Roca del Vallès. Els investigadors han obert un procediment per infracció administrativa que no es descarta acabi en altres delictes, a part del de contraban.

Cargando