Sociedad

Els hospitals protesten contra les retallades

El Clínic de Barcelona és un dels deu hospitals catalans on avui s'hi estan fent diferents actes de protesta contra les retallades a la sanitat pública. Accions que van des dels tancaments indefinits que ja es duen a terme a Sant Pau i al Parc Taulí, fins a cadenes humanes, assemblees o dinars populars

Una imatge de la protesta a l'Hospital Clínic de BarcelonaJORDI GUARDIOLA

És la protesta més important en el camp de la sanitat des de l'inici de les retallades. Els hospitals de Sant Pau i el Parc Taulí ja venen de fer tancaments indefinits que continuen. Avui s'hi ha sumat la Vall d'Hebron, on els metges faran 24 hores de tancada, fins a les 9 del matí de demà, o el Clínic, que ja porta dies amb concentracions diürnes al vestíbul.

Aquest matí han rebut el suport d'un grup heterogeni de manifestants, alguns provinents del Sant Pau, que els ha convidat a convertir la seva tancada en permanent i indefinida.

Els hospitals Joan XXIII de Tarragona i el Verge de la Cinta de Tortosa han fet cadenes humanes, mentre que al de l''Alt Penedès, al de Girona i a Can Ruti, a Badalona, han fet concentracions. Demà, a Granollers, hi faran una tancada de 24 hores fins al matí del divendres.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00