Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad

Puig s'explica avui

Fa una setmana que el Conseller d'Interior negava taxativament a la cambra catalana que els Mossos haguessin disparat cap mena de projectil en la zona on Ester Quintana va perdre un ull durant 14N. Doncs bé, avui Puig tornarà al Parlament

El conseller d'Interior, Felip PuigACN

El Conseller ha de donar explicacions sobre els fets, després que aquesta setmana es confirmés l'existència d'un informe policial que no hauria arribat a les mans de Puig i que reconeixia que en el punt on la noia va quedar ferida es va disparar una llançadora.

Puig donarà explicacions només davant dels portaveus dels grups parlamentaris, si bé, després compareixerà públicament per fer-ne valoracions.

Des de l''aparició de l'informe de Mossos que confirmaria el llançament d'un projectil (informe que ha generat una crisi de confiança al sí d'Interior), el conseller no ha tornat a parlar públicament.

Más información

Sí que ho ha fet el seu número 2, el director de la Policia, Manel Plat, que ha atribuït el desconeixement de l'informe a un error en la transmissió de la cadena de comandament de la informació, és a dir, que algú no va donar al document la rellevància que mereixia.

Prat ja ha deixat entreveure que rodaran caps i no polítics, si bé ara mateix és el càrrec del conseller el que està més entredit.

Tots els partits a l'oposició, excepte Esquerra, demana la dimissió de Puig.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00