¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La terminal 2 de l'aeroport del Prat duplicarà l'espai comercial

El creixement de passatgers a la terminal 2 de l'aeroport del Prat ha servit de revulsiu per tornar a fer reviure els comerços, restaurants i duty free. Durant el 2013 s'arribarà a gairebé el doble d'establiments comercials i s'implantarà un nou tipus de comerç: la botiga passant.

El nombre de passatgers a la terminal 2 de l'aeroport del Prat està creixent considerablement durant els últims mesos. Només aquesta terminal, l'antiga, ja va superar l'any passat els 10 milions de passatgers de l'any dels jocs olímpics i s'espera que continuï creixent. Per això, després d'un temps en el que el comerç va decaure degut a l'obertura de la nova terminal 1, ara es busca revitalitzar l'àrea comercial d'aquest espai.

Durant el 2013 es passarà dels 20 establiments actuals a 37 i pràcticament es doblarà la superfície comercial, arribant als 9.000 metres quadrats. Una de les principals novetats serà una botiga per la que hauran de passar inevitablement tots els passatgers, el que anomenen una botiga passant: "El passatger, tot just després de passar els controls de seguretat d'accés a la terminal es trobarà circulant per l'interior de la botiga, que formarà part del seu trajecte fins a les portes d'embarcament", segons explica la cap de la divisió comercial de l'aeroport del Prat, Maribel Pardo.

A banda de l'ampliació comercial, també es milloraran els filtres de seguretat i el control de passaports per ampliar la presència de vols internacionals a la terminal 2.

Cargando