Sociedad

Assassinat a trets a Reus

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'assassinat d'un home al Barri Sant Josep Obrer de Reus. La víctima és un home de 50 anys i de nacionalitat espanyola que ha mort d'un tret al pit

La zona de Reus on s'ha produit el crimACN

La policia ha rebut l'avís al voltant de tres quarts de nou del matí. Fonts properes a l'investigació asseguren que es tracta d'un pis ocupat per 4 persones, 3 homes i una dona, al número 48 del carrer Mas Pellicer del Barri Sant Josep Obrer.

Han estat els mateixos companys de pis que han alertat a la policia al sentir el tret. Quan s'han despertat han trobat el cos sense vida de l'home amb un tret al tòrax al sofà del menjador.

Al voltant de dos quarts de dotze del matí s'ha fet l'aixecament de cadàver d'aquest pis del barri reusenc davant d'una forta expectació veïnal.

El president de l'associació gitana del barri, Antonio Gabarri, ha explicat que la víctima tenia antecedents penals i havia sortit de la presó fa 4 mesos.

Más información

La investigació continua oberta i de moment no s'han produït detencions. Lla principal hipòtesi amb la que treballa la policia és que es tractaria d'un cas vinculat al món de les drogues.

Des de primera hora del matí Mossos d'Esquadra ha fet un fort desplegament policial al barri.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00