¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Lladres de cables

Els Mossos han detingut a Igualada dos homes acusats de robar cablejat elèctric de l'enllumenat públic a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat)

Els detinguts són dos veïns d'Igualada de 25 anys, i 26 anys. Els saquejos, almenys 7, van causar talls del subministrament elèctric a una part de la població ja que es van quedar sense llum en set ocasions, entre el setembre i el novembre.

Durant aquest període, haurien robat de manera continuada el cablejat elèctric dels fanals públics del municipi per valor de 40.000 euros.

Els Mossos van iniciar una investigació i, després de visionar imatges de càmeres de seguretat de la zona afectada, van localitzar el vehicle que els presumptes autors feien servir per cometre els robatoris.

Els investigadors van comprovar que els dos detinguts ja havien estat identificats amb el mateix vehicle a Esparreguera amb eines que podien ser utilitzades per cometre aquest tipus de robatori.

Els agents van descobrir que els detinguts, veïns d'Igualada havien realitzat nou vendes en diferents establiments de la comarca del Baix Llobregat.

L'arrest dels joves, amb antecedents per fets similars, va quedar sense efecte després de declarar davant de la policia.

Cargando