¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

El Prat tindrà un gran parc públic al costat del nou camp de golf de l'aeroport

Aena i l'Ajuntament del Prat de Llobregat estan acabant de negociar la delimitació dels terrenys que seran utilitzats per construir un camp de golf dins del recinte de l'aeroport. El consistori aprofitarà per crear un gran parc públic en el front litoral de la ciutat

Aena licitarà les obres de construcció del camp de golf de l'aeroport durant les properes setmanes però encara està negociant amb l'ajuntament del Prat quins terrenys es destinaran a la pràctica esportiva privada i quins quedaran alliberats per a la ciutat.

Aquests es convertiran en un espai públic per a la ciutadania. Segons ha explicat l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, "permetrà acabar la intervenció en el territori del Prat fins el límit de Viladecans".

Aena i l'ajuntament també estan treballant en la definició del que anomenen un "beach club", un espai amb restaurants a peu de platja que també s'adreçarà tant a passatgers com a la ciutadania en general.

És aquest aspecte el que encara falta més per concretar ja que les propostes de l'ens aeroportuari i l'ajuntament no són del tot coincidents.

Tot i això, totes dues parts esperen arribar a un acord durant el primer trimestre de l'any vinent i que alguna part del complex promogut per l'aeroport estigui funcionant abans de finals del 2013.

Cargando