Economía y negocios

Transportistes que no paguen a Hisenda ni a la Seguretat Social

La Patronal del Transport de Girona ASETRANS reconeix que hi ha empreses que, per poder fer front a la competència que els suposa la presència de camioners de països de l'Est, estan deixant d'invertir en seguretat, i no paguen a Hisenda i la seguretat social. Diu el secretari d''aquesta patronal que els que treballen correctament, perden diners

La proliferació d'empreses de països com Romania i Bulgària que treballen a preus rebentats i paguen sous molt més baixos als seus conductors, està obligant els empresaris d'aquí a reduir costos.

Hi ha despeses però, que no poden retallar de cap manera, com el combustible que ha pujat un 30 per cent el seu preu en pocs anys. A més, els empresaris noten molt la baixada de l'activitat de la indústria que ha fet caure en picat la seva feina. Diu el secretari de l'ASETRANS, Carles Palacio que tot plegat els aboca a treballar en la il.legalitat perquè complint les normes, és impossible sortir-se'n

Palacio assegura que els empresaris prefereixen assumir el risc de ser sancionats o embargats, abans de tancar el negoci perquè això els podria portar a la ruïna total.

Más información

Diu que mentre el mercat cada vegada va a pitjor, a ells els pugen cada cop més els costos i, en canvi, estan treballant amb tarifes de fa 10 anys i amb marges de beneficis molt estrets.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00