¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Carrers més il.luminats

L'Ajuntament retocarà l'il.luminació dels seus carrers per aconseguir, amb els mateixos diners, millors resultats, més claror. El pla que prepara el govern de Xavier Trias també vol millorar la il.luminació dels edificis singulars de la capital

Un fanal al carrer de Casp de Barcelona /

El pla de l'Ajuntament busca sobretot que hi hagi més llum a les zones de vianants, reduint l'alçada dels fanals, canviant el color de les bombetes o instal.lant un sistema d'iluminació que puja o baixa d'intensitat en funció de si passa o no passa gent.

El tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, assegura que es tracta també de contribuir a la seguretat: "Nosaltres busquem més claror, més eficiència, potenciar al vianant, potenciar el patrimoni i la qualitat de vida, dins la qual també hi és la seguretat. Carrers més il.luminats són carrers més segurs"

El pla no té cap termini concret d'execució i tampoc cap pressupost determinat, però es començarà a aplicar a partir de gener.

Han determinat 50 vies d'actuació prioritària entre els quals hi ha el carrer Reina Amàlia, el carrer Casp o l'estació del Nord.

Cargando