¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Banc Sabadell tanca la compra de Caixa Penedès

Amb aquesta operació l'entitat incrementa un 92% la seva xarxa comercial a Catalunya. Comptarà amb 462 oficines, 2.000 treballadors i 900.000 clients

Una oficina de Caixa Penedès al carrer Pau Claris de Barcelona /

Banc Sabadell i Banco Mare Nostrum han tancat aquest dimarts l'acord per adquirir la xarxa territorial i el negoci de Caixa Penedès a Catalunya i Aragó. Amb l'operació, que es va posar en marxa el 13 de novembre passat, Banc Sabadell impulsarà el seu negoci de banca minorista i se situarà com a quarta entitat a Catalunya, amb una quota d'oficines pròxima al 12%. Així, l'acord farà que Banc Sabadell incrementi en un 92% la seva xarxa comercial a Catalunya i disposarà de 462 oficines, 900.000 clients i 2.000 treballadors.

Segons el president de l'entitat, Josep Oliu, és una operació ''molt interessant'' perquè comporta ''la incorporació'' d'una xarxa d'oficines consolidada a Catalunya.

Banc Sabadell i Banco BMN han tancat aquest dimarts l'acord per adquirir la xarxa territorial i el negoci de BMN a Catalunya i Aragó, és a dir, Caixa Penedès. És una operació que va començar el 13 de novembre passat i a partir de la qual, Banc Sabadell impulsarà el seu negoci de banca minorista en el territori d'origen. Així, serà la quarta entitat a Catalunya, amb una quota d'oficines pròxima al 12%, i incrementarà un 92% la xarxa comercial de Banc Sabadell a Catalunya.

L'acord preveu que Banc Sabadell adquireixi 462 oficines (443 a Catalunya i 19 a l'Aragó) i el negoci dels 900.000 clients que formen part de la Direcció Territorial de Catalunya i Aragó, i els 2.000 treballadors adscrits a aquesta xarxa i als serveis centrals de la direcció. Amb l'acord, Banc Sabadell passarà a tenir una base de clients de més de 6 milions.

Segons el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, és una operació ''molt interessant'' per a l'entitat, ja que comporta incorporar una xarxa d'oficines ''consolidada i ben distribuïda a Catalunya'' que complementarà la de Banc Sabadell. Segons Oliou, així es podrà accedir a la pràctica totalitat dels clients o potencials clients a aquest territori.

L'acord inclou una inversió creditícia d'aproximadament 10.600 MEUR i dipòsits de clients per 7.900 milions.

Cargando