Deportes

El Barça comunica que Tito Vilanova serà operat aquest dijous

El Barcelona informa a la seva pàgina web que "s'ha detectat una extensió de la seva patologia, que requerirà tractament quirúrgic que es farà aquest dijous"

ATLAS

Després d'un dia de rumors i especulacions sobre l'estat de salut de l'entrenador del Barça, el club català ha publicat un comunicat a la seva pàgina web sobre la recaiguda en la seva malaltia de Tito Vilanova.

El comunicat publicat a fcbarcelona.cat diu: "Els Serveis Mèdics del FC Barcelona han emès el següent comunicat mèdic sobre l'estat de l'entrenador del FC Barcelona, Francesc 'Tito' Vilanova:" En el seguiment del procés de la glàndula paròtide, s'ha detectat una extensió de la seva patologia, que requerirà tractament quirúrgic que es farà aquest dijous. El temps d'ingrés hospitalari es preveu al voltant de 3 o 4 dies ".

Más información

El club català també informa sobre el protocol que se seguirà després de la intervenció quirúrgica. "Posteriorment, Francisco 'Tito' Vilanova se sotmetrà a tractament de quimioteràpia i radioteràpia, que durarà al voltant de 6 setmanes. Durant aquest temps i segons la seva evolució, es podrà compatibilitzar el tractament i la seva vida laboral".

"Atenent als desitjos del pacient es prega respecte a la intimitat i la confidencialitat del procés", conclou el comunicat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00