Sociedad

Unió aparta definitivament Torramadé de la presidencia de la Diputació de Girona

Jaume Torramadé apartat definitivament del càrrec de president d'UDC a Girona. La intercomarcal del partit ha pres aquesta decisió aquest matí, després de l'episodi que es va viure ahir a la tarda a la Diputació, quan Torramadé es va presentar, disposat a presidir el ple

Jaume TorramadéACN

Unió ha emès un comunicat on qualifica de no adequat el que Torramadé va fer ahir a la Diputació i diu que ha estat una acció unilateral que no té el suport del partit ni del seu president, Duran Lleida. Diu el partit que no hi ha cap raó objectiva per canviar la situació acceptada fa uns dies, quan Torramadé va anunciar que deixava temporalment els seus càrrecs.

Unió insisteix a demanar respecte a la presumpció d'innocència i que no es facin judicis o acusacions abans que la Justícia resolgui, i diu que la decisió que ha pres no té res a veure amb el cas que va provocar tot aquest enrenou: les denúncies creuades entre Torramadé i una ex assessora d'Unió, Minerva Amador, que el va denunciar per assetjament sexual. Abans d'això, Torramadé l'havia denunciat a ella er intent d'extorsió.

Más información

A partir d'ara, la presidència d'Unió l'assumeix provisionalment Joan Cañada, fins ara vicepresident, i el proper comitè executiu intercomarcal escollirà el nou president.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00