¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La T1 amplia l'àrea comercial en un 36 per cent

Tres anys després de la inauguració de la terminal nova de l'aeroport del Prat, la T1, Aena ja està fent la primera reforma important de la instal.lació. La zona comercial de la terminal ampliarà el seu espai en un 36 per cent

Una imatge de l'àrea comercial de la terminal T1 de l'aeroport del Prat /

Quan acabin les obres, al 2015, el Dutty Free ocuparà 4mil metres quadrats, gairebé el doble que ara. La previsió és que facturi uns 115 milions d'euros, davant els 66 que es calculen per aquest any.

Les xifres de vendes a les botigues de l'aeroport del Prat són més altes del que s'havia previst i Aena vol explotar aquest fet.

La superfície de botigues s'incrementarà un 36 per cent, i serà ben visible a la terminal, ja que un cop passats els controls de seguretat, el passatger es trobarà de pet amb tot un conjunt d'establiments comercials.

Un duty free de prop de 4.000 metres quadrats n'ocuparà l'espai central, segons ha explicat el director comercial d'Aena, José Manuel Fernández Bosch.

A més s'hi instal·laran diverses marques de luxe en un espai proper a les sales VIP, prenent com a model els principals aeroports europeus.

Amb tot això, Aena preveu que al 2015 s'haurà duplicat el volum de vendes actual a les botigues de l'aeroport. Les obres ja han començat i, tot i que han de durar dos anys llargs, els canvis principals ja seran visibles al 2013.

Cargando