Sociedad

Wert no canvia ni una coma

El ministre Wert manté la seva proposta de reforma educativa sense canvis. I, en conseqüència, la Generalitat també manté inamovible el seu rebuig frontal al projecte

La secretària general d'Ensenyament, Maria Jesús Mier, i el ministre Wert a la sectorial d'EducacióACN

La reunió d'ahir entre el ministre i els responsables d'educació de les Comunitats Autònomes no va servir de res

La Generalitat havia demanat la modificació dels punts del text que fan referència a l'ús del català i dels que considera que envaeixen competències, com ara l'elaboració del currículum escolar o les avaluacions de final de cicle.

José Ignacio Wert no ha cedit a cap de les peticions, i ha donat per definitiu l'esborrany tal com va entrar a la reunió. Per tot plegat, la Secretaria General d'Ensenyament, Maria Jesús Mier, expressava el rebuig total de la Generalitat a la l'esborrany.

Más información

Mier assistia a la trobada en el lloc de la consellera d'Educació perquè Irene Rigau havia de ser a Barcelona. Ara la proposta de llei s'enviarà al Consell Escolar de l'Estat perquè dictamini sobre el seu encaix constitucional.

D'aquí passarà al Congrés i allà és on es podran presentar esmenes al text. En tot cas la intenció dels populars és fer via i que entri en vigor el proper curs.

Wert: "Una clara mayoría de comunidades han manifestado su aprobación a la reforma"

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20121219csrcsrsoc_18.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00