¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

OPERACIÓN ANUBISForcadell: "Llamamos a la participación de todos el 1 de octubre"

Un arsenal a El Vendrell

La Policia Nacional ha intervingut un arsenal format per prop de 250 armes i explosius que estaven en mans d'un suposat antiquari d'El Vendrell

El detingut tenia grans quantitats de munició /

La Policia Nacional ha intervingut un arsenal format per prop de 250 armes i explosius que estaven en mans d'un suposat antiquari d'El Vendrell

Aquest individu que té 60 anys vivia amb la seva actual parella en un edifici de tres plantes a El Vendrell. Ella també ha estat arrestada igual com la seva ex dona, de nacionalitat suïssa, i amb qui vivia a l'Ampolla.

Ella era, segons la policia, el ganxo que feia servir per vendre les armes en diferents fires d'antiquaris. Les portava amagades en els laterals d'una furgonetes i també en un fals sostre a casa seva.

El portaveu de la policia nacional a Catalunya, Antonio Navarro ha explicat que el perill era evident perquè alguns explosius i munició estaven en mal estat i hi havia risc d'explosió.

El detingut es feia passar per antiquari i va ser detingut quan sortia del Vendrell i anava cap a una fira a Bilbao.

A més, duia a sobre una placa de Guàrdia Civil falsa per donar més credibilitat a la compravenda de les armes, que adquiria a Suïssa. A banda de l'arsenal, la Policia Nacional li va trobar 19.000 euros en metàl.lic.

Cargando